När du har svårt med balansen i livet, jag hjälper dig!

Välkommen att kontakta mig, om du/ni behöver hjälp med att förstå och hantera vad som händer med oss i tillvaron. Det kan handla om stresshantering, mindfulness, föreläsningar/workshops och coachning/handledning. Mitt specialområde är kroppen och dess funktioner och reaktioner. (fotograf Anders Ekmark, http://www.fotoaktiv.se)

Vad jag kan erbjuda dig/er!

Verksamhetsområde: Mindfulness, psykoedukation, kognitivt beteendeterapeutiska förhållningssätt, kroppskännedomsträning, kroppsmedvetandeträning, stressförståelse & stresshantering, personlig utveckling/coachning och psykiatrisk/psykosomatisk fysioterapi. Kurser, föreläsningar, seminarier, handledning och workshops samt behandling inom ovanstående områden.

Erfarenhet: Med mer än 25 år inom Vuxenpsykiatrin som fysioterapeut har jag god erfarenhet av människors mående och vad som hjälper för att må bättre och utvecklas. Speciellt inom arbetsfältet Basal Kroppskännedom, Mindfulness, KBT och ACT har jag hittat arbetssätt och tekniker till stöd för förändring i önskvärd riktning.

Lars-Åke Hägglund, 073-640 46 33, BalansACT@hotmail.com

Med kroppen i fokus!

NYTT!!

30. Maj, 2022

Månlandning?!

Om alla förberedelser går enligt planering så kommer du ha möjligheten att träffa mig på Månen. Detta sker i samarbete med Sofia på JAP Yoga & Må Bra!